Welkom bij Fittergy Supplements Professional

Het professionele gedeelte van de Fittergy Supplements website is ontwikkeld voor health professionals. Hier kunt u professionele informatie vinden omtrent de producten en indicaties waar de producten voor ingezet kunnen worden. Ook kunt u hier bestellingen plaatsen.


UITVERKOOP: 75% KORTING OP VELE PRODUCTEN

Vanwege een optimalisatie van het assortiment is een aantal producten van het Fittergy Sportvasten en Supplements assortiment binnenkort niet meer verkrijgbaar. Speciaal daarom zijn deze producten nu met een hoge korting te verkrijgen. Wees er snel bij, want op = op!

log in voor de uitverkoop

GRATIS GREENS PROEVERIJ!

Laat je klanten Greens ontdekken met de Greens proeverij. Speciaal ontwikkeld voor op de balie van je sportschool of praktijk.

Bij bestelling van 5 Greens verpakkingen ontvang je gratis: 1 baliedisplay, 100 informatiekaartjes, Samples Greens, Proefbekers en stickertjes, 1 Infographic 'Afslanken door ontgifting'

Greens

Je wilt je klanten gezond, slank en fit laten voelen. Vaak adviseer je daarom om naast meer te sporten ook meer groenten te eten, maar in de praktijk blijkt dat dit advies moeilijk op te volgen is. Een makkelijkere manier is om Greens te adviseren. Greens is een rijke bron van groenten, fruit, zeewieren, antioxidanten en polyfenolen.
login voor meer informatie

Nieuw: Suppletiepakketten

Of het nu gaat om meer energie, afslanken, een groter uithoudingsvermogen of juist spiermassa ontwikkelen. Fittergy Supplements heeft voor elk trainingsdoel of wens een speciaal afgestemd suppletiepakket.

Vitamine D3 verkozen tot supplement van het jaar!

En dat is niet voor niets. Vitamine D3 is heel belangrijk voor de spieren en de botten, het immuunsysteem en de gemoedstoestand. Fittergy Supplements heeft verschillende doseringen; 25 mcg, 50 mcg en 75 mcg. Zink bevordert de opname van vitamine D. Daarom is aan al onze vitamine D producten zink toegevoegd.